Sestanek pridruženih partnerjev BODI SOC

V četrtek, 14. aprila 2022, je v okviru projekta BODI SOC – Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija potekal sestanek pridruženih partnerjev.

Beseda je tekla o aktivnostih, ki jih bodo partnerji in pridruženi partnerji skupaj izvajali na celotnem območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija.

Uvodno predstavitev so imeli partnerji projekta: Iva Zorenč, direktorica RASR, d.o.o., Alenka Berložnik, direktorica socialnega podjetja SLOKVA iz Slovenj Gradca in strokovna sodelavka socialnega podjetja Zavod Vitica iz Gornje Radgone Dunja Ficko. V nadaljevanju so se predstavili še ostali pridruženi partnerji: Razvojni center Murska Sobota, RRA Zeleni kras d.o.o. iz Pivke, Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma, ustanova iz Maribora, Zavod KNOF so. p. iz Krškega, Center ponovne uporabe d.o.o. iz Ormoža, so. p., Razvojni center Novo mest, Regionalna razvojna agencija Zasavje iz Trbovelj, Zavod KONC so. p., Ravne na Koroškem in Ekološka zadruga z.b.o., so.p iz Prevalj. V projektu sodelujejo tudi Razvojni center Srca Slovenije, d.o.o. iz Litije, Regionalna gospodarska zbornica Celje in Društvo Naprej, so.p. iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu.

Projekt BODI SOC je usmerjen v vzpostavitev učinkovitega in vzpodbudnega podpornega okolja za socialna podjetja. Pomembno je povezovanj socialnih podjetij z lokalnim okoljem, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami ter gospodarstvom s ciljem ustvarjanja pogojev za boljši dostop na trg.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, MGRT in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top
Skip to content