Sestanek in delavnica fokusnih skupin za socialna podjetja. Vabljeni.

Socialni podjetniki, vabljeni na dogodek – sestanek in delavnico fokusne skupine, ki se bo odvijalA v torek, 30.8.2022 s pričetkom ob 9.30 uri v Gornji Radgoni.

Socialna podjetja s svojimi proizvodi in storitvami odgovarjajo na težave v družbi in ustvarjajo družbeno korist. Socialna podjetja tako s svojim delovanjem pripomorejo k inovativnemu reševanju socialnih, gospodarskih, okoljskih in drugih družbenih problemov ter zagotavljajo delovna mesta in socialno vključenost ranljivih skupin.

Po sestanku fokusne skupine in pred delavnico bo odmor s prigrizkom in sproščenim pogovorom.

Socialno podjetništvo je postalo majhen, a pomemben del svetovnega gospodarstva, njegov vpliv pa raste iz leta v leto. Na razvoj socialnega podjetništva vpliva več dejavnikov, kar bo predstavljeno na delavnici: gospodarske razmere, družbeni in okoljski izzivi, politika vlad, tehnologija in investicije.

Po zaključku delavnice ste vljudno vabljeni na ogled šampanjske kleti Radgonskih goric z degustacijo. Udeležba na obeh dogodkih je brezplačna.

Socialna podjetja spreminjajo življenja ljudi in prinašajo pozitivne spremembe po vsem svetu. Njihove rešitve družbenih in okoljskih težav je mogoče razširiti in uporabiti v različnih okoljih, omogočajo pa bolj odprto, trajnostno naravnano in uspešno prihodnost za vse.

Bodite del zgodbe tudi vi in se nam pridružite. Več o poteku in vabilu sestanka si lahko ogledate TUKAJ, več o delavnici pa TUKAJ.

Veseli bomo vaše udeležbe in druženja z vami.

Scroll to Top
Skip to content