Preimenovanje v Regionalno razvojno agencijo Savinjska, d.o.o.

Preimenovanje v Regionalno razvojno agencijo Savinjska, d.o.o.

V začetku maja se je RASR, Razvojna agencija Savinjske regije, d.o.o. preimenovala v Regionalna razvojna agencija Savinjska, d.o.o. oziroma krajše RRA Savinjska, d.o.o. in ob tem zamenjala celostno grafično podobo. V prihodnjih tednih sledi še selitev v nove poslovne prostore.

 

Razvojna agencija Savinjske regije je prejšnji naziv uporabljala od svoje ustanovitve leta 2010. Temu zdaj ni več tako, saj smo s preimenovanjem v Regionalna razvojna agencija Savinjska dali večji poudarek regionalnemu razvoju, v imenu pa smo ohranili statistično regijo, ki jo zastopamo. Ob tem smo po vrsto letih spremenili tudi celostno grafično podobo, ki je bila zastarela.

 

Z novo celostno grafično podobo želimo organizaciji vdahniti novo energijo in jo na novo pozicionirati med regionalnimi in državnimi organizacijami na področju spodbujanja in ustvarjanja pozitivnega razvojnega okolja, ki temelji na poslovnih odnosih ter omogoča vključevanje in sodelovanje javnega, zasebnega in civilno družbenega razvoja regije.

 

Nov logotip predstavlja elemente, ki so značilni za Savinjsko regijo – levo zgoraj vodo (reka Savinja), levo spodaj hmeljni storžek (hmeljišča v Spodnji Savinjski dolini), desno zgoraj simbol zvezde (prisotnost Celjskih grofov) in spodaj jabolko (Kozjansko jabolko).

 

RRA Savinjska, d.o.o. bo do predvidoma konca junija še poslovala na trenutnem naslovu Ulica XIV. divizije 12 v Celju, nato pa se seli na Trg celjskih knezov 10 v Celju. Trenutni prostori niso dostopni invalidom, so energetsko neučinkoviti in bi jih bilo treba temeljito sanirati. Novi prostori so dostopni invalidom, stavba je energetsko učinkovitejša, prostori pa bodo moderni in bolj primerni za organizacijo kot je Regionalna razvojna agencija Savinjska, d.o.o.

Scroll to Top
Skip to content