Jutri bo Savinjsko regijo obiskala Vlada Republike Slovenije

Jutri bo Savinjsko regijo obiskala Vlada Republike Slovenije

Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Robert Golob in ministri bodo jutri, v soboto, 21. oktobra 2023, obiskali Savinjsko regijo. Ob 14. uri se bodo v Žalcu srečali z župani, predstavniki gospodarstva in drugimi nosilci razvoja v regiji, ki so jih prizadele poplave in plazovi, pred tem pa bo vlada obiskala občine Savinjske regije. Dan bo sklenila s sejo Vlade RS, ki bo prav tako v Žalcu.

Srečanje vlade z župani, predstavniki gospodarstva in drugimi nosilci razvoja v regiji bo potekal med 14.00 in 15.30 v Domu II. slovenskega tabora v Žalcu, neposredni prenos bo na vladnem spletnem mestu in Youtube kanalu vlade.

Obisk vlade v regiji je priložnost za predstavnike lokalnih skupnosti, gospodarstva, podjetnikov, pa tudi nevladnih organizacij, da izrazijo svoja pričakovanja glede poteka obnove in izpostavijo tudi morebitne težave, ki so jih zaznali na terenu, so zapisali na spletni strani vlade.

Program obiska v Savinjski regiji se bo začel z nekaterimi ogledi in obiski že ob 9. uri.

Celoten program regijskega obiska Savinjske regije je objavljen na spletni strani Vlade Republike Slovenije: https://www.gov.si/novice/2023-10-20-vlada-republike-slovenije-jutri-na-obisku-v-savinjski-regiji/

Scroll to Top
Skip to content